Zvonoteca

# Cine nu asistă la meciurile de volei ale echipei locale, nu îşi face selfie şi nu-l postează pe feisbuc nu există. La câte astfel de postări găsim pe site-ul de socializare, suntem curioşi dacă este vreun spectator în toată sala care să se uite şi la meci ori s-a transformat Sala Sporturilor în studio foto şi pe noi nu ne-a anunţat nimeni…

# Platoul de marmură din faţa Prefecturii a fost reabilitat, dar păţim ce am păţit de multe ori atunci când ne-am zgârcit la tărâţe şi am ales cârpăceala pe bani mai puţini în ciuda unei reabilitări sănătoase, care mai putea aştepta. Zălăuanii ar fi preferat să mai aştepte, eventual să contribuie la modul cel mai serios şi la o colectă publică, dacă autorităţile chiar dovedeau că nu sunt bani suficienţi, cu condiţia să avem un platou cu adevărat de marmură şi nu unul care arată acum ca un bibelou spart şi lipit la loc, ciob cu ciob. Cei care ne conduc mai au până să înţeleagă faptul că suntem prea săraci pentru a mai risipi şi puţinii bani pe care îi avem în vistierie şi că, decât o peticeală pe bani puţini, mai bine o lucrare mai scumpă, dar care să arate bine şi să fie durabilă.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    multi copii si-au rupt oasele pe platoul de marmura inainte de a fi „carpit„;asa ca mai bine carpit decat copii cu oase rupte.

Leave a Comment