Zvonotecă

# Din ciclul „ca la noi la nimeni”, băieţii care s-au ocupat duminică de deszăpezirea drumurilor au cam dat-o în bară când au ajuns pe Meseş. Unul dintre utilajele de deszăpezire a rămas fără motorină, iar şoferul a fost nevoit să tragă pe dreapta, în timp ce a doua maşină nu a mai putut urca la un moment dat, deoarece avea cauciucurile foarte uzate. Aşa e când se prinde iarna pe nepregătită, ca în fiecare an, de altfel.

# Se tot plâng cei care adună gunoiul că zălăuanii nu aruncă selectiv mizeria. Însă, nu spun că, de foarte multe ori, tomberoanele sunt pline ochi, de nu ai cum să mai laşi un pai la gunoi. Şi până a doua zi, se umple de saci menajeri lângă tomberoane, de ţi-e silă şi să te mai apropii de zona respectivă. Şi dacă mai vin câinii peste noapte şi împrăştie mizeriile adunate, ai toate şansele să-ţi savurezi dimineaţa cafeaua pe balcon privind spre un peisaj cât se poate de „mirific”.

Alte articole

One Thought to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    E prea simplu.Comerciantii, magazinele, buticurile nu sunt ținute sub control si se dă permanent vine pe locuitorii din blocuri.Sistemul de colectare e putred!

Leave a Comment