HC Zalău încheie anul pe podiumul Ligii Naţionale

Handbal Club Zalău a obţinut joi seara a cincea victorie consecutivă a sezonului, câştigând cu scorul de 24 – 19 disputa de pe teren propriu cu Măgura Cisnădie. Formaţia condusă de Gheorghe Tadici a condus în permanenţă, cea mai mare diferenţă de scor a primei părţi fiind de opt goluri, înregistrată în minutele 22 (12 – 4) şi 27 (14 – 6). Teodora Bloj a fost jucătoarea primei părţi, cu câteva reuşite de toată frumuseţea din acţiune, iar portarul Paula Vişan s-a remarcat din nou printr-o serie de parade spectaculoase. Tabela a arătat la pauză 14 – 8, un avans liniştitor pentru Zalăul lui Tadici. Între timp, handbalistele zălăuane au aflat şi rezultatul de la Craiova, unde Clujul a reuşit să obţină o remiză, 21 – 21, prin care formaţia de la poalele Meseşului urca pe poziţia a treia în cazul unei victorii.
Chiar dacă jocul echipei zălăuane nu a mai fost la fel de bun în partea secundă, Panici şi compania nu le-au dat şansă oaspetelor să se apropie pe tabelă la mai mult de patru goluri, diferenţă înregistrată în minutul 48. Tadici a solicitat imediat time-out, iar zălăuancele au refăcut rapid ecartul de opt goluri, conducând cu 24 – 16 în minutul 56. Au urmat trei reuşite consecutive din partea oaspetelor, după o serie de atacuri ratate ale handbalistelor zălăuane, iar diferenţa de la final a fost de cinci goluri.
După victoria de joi seara, formaţia condusă de Tadici a acumulat 19 puncte, urcând pe poziţia a treia în clasamentul Ligii Naţionale, urmând ca în etapa viitoare, programată în 8 ianuarie, să întâlnească în deplasare CSM Bistriţa.
Vom reveni cu alte detalii.

3 Thoughts to “HC Zalău încheie anul pe podiumul Ligii Naţionale”

  1. Este timpul ca meritele lui Tadici sa fie rasplatite de conducerea Zalaului si a judetului,pe masura ! Omul se confunda de zeci de ani cu aceste meleaguri,pentru care a facut imens ,sa fie cunoscute in Europa. Nu cred ca are nevoie de statuie,dar cat mai este in viata,merita sa i se recunoasca valoarea si CV ul impresionant . exemplu Sala Sporturilor poate fi legata de numele lui ori ceva similar. Ce ziceti dle primar ?

  2. Bravo lor! Merita locul 3 la cum au jucat in oct/noiembrie!

Leave a Comment