Zvonoteca

# Nah’, că am trăit să o vedem şi pe asta. Unii dintre cavalerii fluierului din Sălaj, se cred atât de meseriaşi, încât îşi permit să mănânce seminţe în timp ce arbitrează un meci de fotbal. Şi nu orice meci, unul oficial, de Liga a IV-a. No, asta-i bună de tot. Atâta experienţă are omul, încât efectiv îşi permite să-i sfideze atât pe jucători şi antrenori, cât şi pe spectatori. Oare cum ar fi să-i sfideze şi pe ei conducătorii de cluburi atunci când trebuie să le plătească baremul de arbitraj?

# Nu ştim ce firmă se ocupă de administrarea drumului dintre Crişeni şi Cehu Silvaniei, dar ar trebui să mai dea o geană din când în când. Lipsesc cam mute semne de circulaţie, chiar şi în curbele periculoase, iar drumul nu a mai fost marcat de o grămadă de ani, fiindcă abia se mai vede linia din mijloc. De cele de pe margine, nici că ai poate fi vorba. Dacă prinzi o ceaţă densă… numai şofer să nu fii.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. cris

  De ce astia care verifica instalatiile de gaz,cand intra intr-un apartament, nu se descalta? Sa fie mai atenti. Pe langa ca platim verificarea mai trebuie sa facem curat dupa ei.

  1. xyz

   Pentru ca descaltatul e un obicei de la tara . Nicaieri in lumea civilizata nu se descalta nimeni decat la intrarea in moschee.
   In plus , s-a inventat matura , mopul , aspiratorul , sau , tot ca la tara , nylon peste covoare 🙂

 2. Alfaman

  xyz: esti cam ratacit in realitate.

Leave a Comment