Zvonoteca

# Un candidat la un fotoliu de parlamentar şi-a făcut un obicei din a se plimba cu tupeu prin urbe cu autoturismul de serviciu, un frumos jeep de producţie autohtonă, cele mai dese drumuri fiind la solicitarea partidului. Nu de puţine ori jipanul imaculat a fost văzut în faţa sediului de partid unde mergea fie pentru o sedinţă banală, fie pentru că se cam plicitsea la biroul instituţiei pe care o conduce. Pentru că a făcut un obicei din deplasările pe banul statului în interes de partid, îi batem obrazul. Asta deocamdată!

# Nealcoşi nevoie mare aleşii noştri municipali! După ce în urmă cu câţiva ani, consilierii de atunci erau cadorisiţi din banul public cu laptopuri – pe care numai ei ştiu dacă şi de câte ori le-au folosit, zilele trecute, sacul s-a deschis din nou, iar actualii aleşi au fost dotaţi cu iPad-uri. Nu-i bai că unii nici nu au habar cum să le folosească! Dacă-i din jebul contribuabilului, îi bine primit!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. cris

    De 77 AMB e vb.Cu care merge L.Balint in „interes profesional” la frizer, la Varsolt sa se intalneasca cu amicii care pescuiesc, la gratar in Guruslau etc etc…

Leave a Comment