Biroul Electoral Judeţean a respins candidaturile ANR, PSR şi PRM

Candidaturile propuse de Alianţa Noastră România (ANR), Partidul Socialist Român (PSR) şi Partidul România Mare (PRM) pentru Senat şi Camera Deputaţilor au fost respinse, zilele trecute, de către Biroul Electoral Judeţean Sălaj (BEJ).

Potrivit informaţiilor făcute publice de oficialii Biroului, candidaturile PRM au fost respinse întrucât aspiranţilor la fotoliile de parlamentar nu depuseseră toate documentele prevăzute de lege. În ceea ce priveşte candidaturile ANR, acestea au fost respinde pentru că unul dintre candidaţii pentru Camera Deputaţilor nu îndeplineşte condiţiile de vârstă, având doar 22 de ani (limita minimă fiind de 23 de ani), în timp ce candidatul la Senat nu depusese o copie lizibilă pentru actul său de identitate, situaţie în care nu a putut fi verificată realitatea datelor înscrise în listă.

În cazul PSR, preşedintele organizaţiei judeţene nu deţinea mandat original din parte conducerii partidului pentru a semna listele de candidaţi. De asemenea, doi candidaţi aveau dosare incomplete.

În aceste condiţii,  în competiţia electorală au rămas şapte formaţiuni politice. Este vorba despre USR, ALDE, PSD, PRU, PMP, PNL şi UDMR.

2 Thoughts to “Biroul Electoral Judeţean a respins candidaturile ANR, PSR şi PRM”

  1. Anonim

    Voi merge la Cluj-Napoca, sa pot vota PRM !

Leave a Comment