Zvonoteca

#Mister elucidat în privinţa achiziţionării de gadgeturi de ultim-răcnet, pentru buna desfăşurare a procesului muncii de către noii consilieri locali zălăuani. După o lungă aşteptare şi grea suferinţă, consilierii au fost lămuriţi de ce trebuie să mai ofteze o vreme, până când se vor vedea cu tabletele promise de conducere, în mâini. O doamnă s-a ridicat de pe scaun ca şi catapultată, şi a lămurit audienţa, în şedinţa de CL de joi. Astfel, la întrebarea consilierilor “Da’ nouă când ne vin tabletele?”, doamna a îndemnat la calm şi înţelegere, şi a motivat întârzierea: “-Livrarea tabletelor către Primăria Zalău a fost blocată de lansarea Aifon Şapte!” a explicat misterioasa doamnă. Unii consilieri au făcut rapid o legătură fericită, întrebând şoptit dacă nu cumva vor primi tablete Ipad, cele mai fiţoase dintre fiţele de la Apple.

# Să te ferească Sfântul să-ţi „moară” maşina în plină stradă şi să ai nevoie de tractare, că te usucă băieţii de bani mai ceva ca mecanicul auto. Până la urmă, ăsta e tariful, vrei nu vrei, urci maşina pe trailer, altă variantă nu există. Doar nu-i rămâne cu maşina în mijlocul străzii. În România, orice e posibil, nimic nu te mai sperie, fiecare tre’ să trăiască într-un fel sau altul. Unii se roagă să moară cât mai multă lume pentru a avea cât mai mulţi „clienţi”, alţii se bucură când sună câte unul pentru tractare.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    La sedinta de consiliu local de ieri au fost 42 de proiecte de hotarari. Facem un calcul 42 x 6 foi x 0,2 bani foia= 50,4 lei pe sedinta pentru fiecare consilier local x 12 sedinte ordinare(alea extraordinare nu le mai pun)= 600 lei pe an x 4 ani de mandat = 2400 lei.Asta-i suma minima economisita pentru ca nu se vor mai printa proiectele de hotarare. In plus Strategia de dezvoltare si planul de mobilitate urbana au 386+482 de pagini

Leave a Comment