Zvonoteca

# Rromii din satul cu nume de lup, dar şi de oaie, continuă să facă ravagii prin ogrăzile oamenilor. Ultima victimă a fost un bătrân, la aproape 80 de ani, pe care, cică l-au dezbrăcat în pielea goală şi l-au băcat în pivniţă după ce l-au ameninţat cu moartea. Aşa spun oamenii locului, dar, un gram de adevăr tot există, din moment ce oamenii legii i-au arestat preventiv pe tâlhari. Preventiv, aşa spune legea, nu contează că-ţi dă în cap şi te lasă lat sau că te trezeşti fără o grămadă de bunuri peste noapte. Noh’, staţi liniştiţi că nu-i prima acţiune de acest gen a tâlharilor şi sigur nu va fi nici ultima. De şi-ar face treaba aşa cum trebuie şi oamenii legii din zonă, ar fi perfect.

# Atât de rău a ajuns învăţământul în România, încât copiii trebuie să-şi plătească şi carnetul de elev. Hârtia igienică trebuie plătită încă de la cămin, şerveţelele de şters pe mână, la fel, chiar şi apa pe care o beau copiii trebuie cumpărată din banii părinţilor. În cazul ăsta, ne întrebăm, ce le oferă, totuşi, şcoala copiilor noştri, în afară de o bancă în care să se aşeze elevul în timpul orelor?

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. andrei

    edy de la graiul nu scrie nimic cine este sef de post creaca ?

  2. Anonim

    De ce folosiți denumirea „rrom”, inventată și impusă de fostul prim-ministru din 90 Peter Neulander, zis „Petre Roman”?

  3. tara condusa de prosti !!

    lasa mai caci politicienii le-au dat drepturi tiganilor, de nu mai poti sa faci nimic sate aperi de ei. Tot politicienii dau si bani tiganilor, dar si popilor si asa nu ajung banii la scoli si spitale.

Leave a Comment