Zvonoteca

# Se pare că anti-talentul este o boală incurabilă într-o redacţie „colegă”, altfel cum să ne explicăm că în aproape toate articolele limba română este călcată în picioare? Ori asta o fi condiţia pusă la angajare? Cică „creşte kilogramul de porc până la iarnă”… adică fiecare kil se transformă într-un kil jumate? Cam cum creştea Făt-Frumos din poveste, într-un an cât alţii în zece?

# Concetăţenii maghiari au petrecut în weekend, prilej cu care au făcut paradă cu căruţele trase de cai prin centrul Zalăului. Frumos demers şi plin de miresmele inconfundabile de balegă proaspăt eliberată de cabalinele nealcoşe. Asta ca să nu mai reproşeze unii, alţii, că lucrătorii de la ADP nu au de lucru!

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Handi asta de Eduard Farcas pe langa faptul ca nu are nici o legatura cu limba romana (chit ca se lauda ca a luat bacalaureatul la un liceu cu specific filologic), nu are nici o legatura nici cu profesia si deontologia unui ziarist. Face afirmatii si atacuri la persoana fara o minima documentare,

  1. Anonim

   Așa-i, deontologia ziaristică a acelui Fărcaș l-a făcut să-mi blocheze IP-ul, pentru că i-am atras atenția că nu scrie corect românește! Un mic tartor la foița lui. Asta în loc să zică „mulțumesc!” Pe lîngă multe alte greșeli, de foarte multe ori scriu cu „ân”, atît „ân” titlu, cît și „ân” textul articolului, probabil că așa au „ânvățat”.

 2. Anonim

  de ce cenzurati comentariile favorabile a lui Como ce aveti cu el

Leave a Comment