Zvonoteca

# Agitaţie mare duminică seara, la un supermarket aflat în apropierea cartierului Dumbrava. Cu 20 de minute înainte de ora închiderii, funcţiona o singură casă, iar la coadă aşteptau, fără nicio exagerare, peste 30 de persoane. Asta, după ce o parte s-au săturat, şi-au pus produsele înapoi pe raft şi au părăsit magazinul cu mîinile goale. Iar dacă unul dintre clienţi a întrebat-o pe una dintre angajate de ce nu se deschide încă o casă, aceasta i-a răspuns franc: „celelalte s-au închis deja”. Dacă s-ar fi întâmplat o chestie de acest gen la un amărât de ABC, mai treacă, meargă, dar aşa, cam riscaţi dragilor să vă pierdeţi clienţii.

# Un cocalar ce se credea probabil la ceva cursă de raliuri, s-a jucat duminică seara cu nervii locatarilor din Porolissum, tocmai în debutul meciului dintre România şi Muntenegru. A făcut două, trei, ture prin cartier cu motorul turat la maximum, după care a rulat în trombă spre oraş. Sperăm că nu a ajuns prea departe, iar oamenii legii l-au observat la timp. Altfel, la cât de nebun părea şmecheraşul de cartier, şansele erau foarte mari să nu încheie seara cu bine.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Bumbuj Sanyi

    Intr-adevar sunt unii imbecili care-si fac de cap pe sosele.
    Uite,nu mai departe ,zilele astea,un idiot din asta de i se vedea numa capu’ la volan,roscat cu parul ca ariciul si cu ochii bulbucati intr-un jaf de golf rosu din 1900 toamna cu numere de Hungaria,claxona si facea semne sicanand un sofer in intersectie,tragand masina-n fata lui si punand frana.
    Pe asta l-am mai vazut prin oras facandu-si de cap,da’ se vede ca inca nu si-o gasit nanasu….

Leave a Comment