Zvonotecă

# Porolissum Fest 2016 pare să nu fi fost pe placul unor colegi, dacă-i putem numi astfel, din presa locală, care au ţinut să specifice că toţi au fost o apă ş-un pământ p-acolo, adică toţi au fost pesedişti. Noi am auzit că te cam pricepi la istorie, colega, sau cel puţin aşa te lauzi, dar acum ai făcut-o de cacao rău de tot. Stai liniştit, nu suntem nici primii, nici ultimii care constatăm că e de cacao cam tot ce faci tu p-acolo, prin paginile respective. Numai să ai grijă să nu te trezeşti într-o bună zi cu ceva de cacao şi între ochi din partea vreunui cetăţean, aşa, în timp ce umbli ca un macho man pe trotuarele din municipiu, ca şi cum tu ai fi gurul presei sălăjene.

# Nu ştim care este criteriul după care se aplică legile în România, dar am văzut miercuri, undeva în jurul orei 21, cum trei băieţi, simpatici de felul lor, de la circulaţie, stăteau bine, mersi la poveşti, cu ceva cunoştinţe bănuim, la intrarea în parcul central dinspre bulevard, fără să le pese, deşi au observat, că în intersecţia de la ceas, un tinerel, mai tuciuriu de felul lui, vindea flori. L-au observat, doar s-au dat jos din maşină toţi trei, dar s-au gândit, nu ştim din ce motive, să-i dea pace băiatului. Ori, s-au gândit probabil că e de datoria celor de la locală să-l ia la întrebări pe băiat. Noi credem, totuşi, că i-a sensibilizat la maxim filmul indian, „Fata care vinde flori”.

Alte articole

7 Thoughts to “Zvonotecă”

 1. Dovada ca politia locala si politia MAI se calca pe picioare. Si nu sunt putini. Politia locala, capuse pe bugetul local, trebuie desfiintata.

 2. Consuiella

  Apai.mare dreptate aveti mai zvono,Guru presei salajene cu C in loc de G,ala de o mers la Poro Fest cu tzidula in piept pe care scria PRESSA,crezand ca-i tine loc de belet la o zupa moca, ca la cantina saracilor,o fi fo nemultzumit ca nu l-o inclus maestrul Groza la un blid de zama gratis..
  Acest nea alifie,aidoma confratelui sau cu psudonimul terk…ea berchea,scrie dupa cum arata,adica nicicum.

 3. xxl

  Consuyalla……. esti de la locala. Se cunoaste dupa cum scrii.

  1. Consuiella

   Ai ghicit ma UE cu M in fatzau…

 4. Anonim

  Nu este o supriza pt nimeni ca Farcas este praf, doar ca acum sau prins si confrati lui de acest lucru. Oare sefi lui cand se prind?

  1. Muianu Terkesh

   Sefii lui se prind de garduri pe Crangului cand fac pipi pe gardurile stomatologilor din zona……Sunt pozeeeeeeee….:)
   In rest Nazuinta nu mai are putirinta iara vointa e si mai pleostita…………
   D’aia se vinde in intersectii la semafor de catre distribuitori negriciosi care scliptzesc ca lignitu ud, printre tolcere si flori furate din cimitir……..

 5. Tereke Szopo

  Mult alupigus nea Eddy!

Leave a Comment