Zvonoteca

# Pe trotuarul singurului bulevard din Zalău s-a făcut, de mult timp, şi pistă de ciclişti. Foarte bine, nu spune nimeni că e un lucru rău. Problema este, însă, că aproape nimeni nu pare să-i respecte pe iubitorii sportului pe două roţi. Tre’ să claxoneze, săracii cicliştii, până le sare soneria de la bicicletă ca să-i bage, şi pe ei, cineva în seamă şi să se dea la o parte cei care se plimbă, fără nicio grijă, pe banda portocalie, inconştienţi de faptul că din spate s-ar putea trezi cu o surpriză neplăcută.

# Atât de frumos arată zona fabricii de când s-au asfaltat acele străzi de-ţi vine să te muţi acolo, indiferent că stai la bloc sau la casă. Numai că, buricul târgului e în alăt parte, iar dacă tot s-a vrut să dea bine în campanie, trebuiau plombate, mai întâi, gropile de pe bulevard sau măcar craterul din intersecţia cu Ceasul, care le rânjeşte de săptămâni bune şoferilor. E drept că oraşul nu poate fi transformat peste noapte, dar nici porcul nu-l mai îngraşi în Ajunul Crăciunului.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. VIOREL

    Bulevardul este ca dupa razboi! Cel mai deteriorat bulevard (singurul din Zalau) din tot Ardealul si Tara Romanesca si de preturindeni .. Multumim candidatului de 16 ani din fruntea primariei cu cohorta lui de neamuri si slujitori fideli ai tocatului de timp degeaba prin locatie, DL RADU VICTOR CAPALNASIU ! In viitorul mandat poate dam prin cratere . Ne meritam soarta la modul cum intelege prostimea sa voteze de 12 ani mereu autodistrugerea . Nu sunt aliniat cu apartenenta politic , va jur !

Leave a Comment