Zvonoteca

# Tare şi răspicat le-a explicat şefilor din deconcentrate un proaspăt “uns” al Guvernului în teritoriu, cum că punctualitatea este o treaba de la care nu va face rabat. Şi tot tare şi răspicat i-a anunţat că cine nu-i în stare să ajungă la timp la şedinţe, va sta pe preş… Mno, las’ că nu o trecut decât câteva zile şi s-o trezit careva să calce în picioare regula de aur. Ia ghiciţi cine? Aveţi doar o încercare!
Mda… hăpt tătucul deconcentratelor, care a convocat mulţimea la ora 9, dar şi-a făcut apariţia abia după trei minute. Evident, cu aceeaşi replică la purtător: „Apreciez punctualitatea!”.

# S-au apucat citadinii de asfaltat hăpt pe ploaie. Da, ştim, nu-i nimic nou, că doar nu îi prima dată când îşi bagă picioarele în prognoza meteo! Dacă nu ar fi dat peste cap tot traficul din zona „Doi colonei”, poate că am fi închis ochii. Cum mama naibii să te apuce hărniceagul când ceasul îţi arată că-s ore de vârf, că toată lumea are treabă cu maşina prin oraş? Cum sărăcie să te doară în paişpe de cei din jur şi să îţi scobori în drum tăte utilajele mutant pe care le ai în dotare, plus o armată de lucrători, ca să fii sigur că p-acolo nimeni nu mai trece?!!

Leave a Comment