Zvonoteca

# Atentie cum conduceţi în weekend şi săptămâna care urmează! Un pormbel cu caschetă ne-a şoptit că va fi prăpăd cu controalele în trafic în municipiu, în oraşe dar mai ales pe drumurile judeţene din comune. Se pare că poliţiştii sălăjeni sunt sprijiniţi în aceste acţiuni şi de “forţe” şi logistică suplimentare, iar acţiunile care îi vizează pe vitezomani, beutori la volan, cei care povestesc la telefon în timp ce conduc sau cei care nu poartă centurile de siguranţă, vor fi unele dintre cele mai ample şi extinse din ultima vreme. Aşadar, dacă ţineţi nu doar la permisul de conducere şi banii din bugetul propriu ci şi la viaţa şi sănătatea voastră, fiţi cu ochii în patru şi nu călcaţi pe “bec” pentru că, aşa cum spune sursa, şansele să nu fiţi prinşi sunt aproape nule! Acţiunile sunt îndesite mai ales din cauza valului de evenimente rutiere nedorite, care a lovit judeţul nostru în ultima lună.

# „Mie nu-mi cârâi, mie nu-mi mârâi, mie-mi taci”, pare să-i fi spus un şăf unui alt şăf dintr-o structură administrativă loco, când al doilea a îndrăznit să facă pe deşteptul într-o întâlnire publică. Şi nici că a mai îndrăznit să scoată un cuvânt, bietul domn, deşi intenţiile-i erau bune. Deci, îi fi tu viitor șef, deocamdată sunt eu!

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. aşa cum spune sursa, şansele să nu fiţi prinşi sunt aproape nule!

  de unde ai scos prostia asta ?

  1. gloaba

   https://sj.politiaromana.ro/ro/comunicate/25-de-infractiuni-si-peste-700-de-sanctiuni-contraventionale-constatate-de-politisti-in-trei-zile

   @ at 10:18 am – Hm…daca tot esti postac, macar informeaza te inainte sa scrii…prostii. Uite ca sursa lor, care o fi aia, a avut mai mult decat dreptate iar cine a citit inainte, a stiut sa se fereasca. 700 de amenzi, 130.000 lei in doua zile de controale – cea mai mare suma adunata de politisti in dopua zile, din ultimele luni. N-ai nimerit-o de data asta, dar mai incearca.

Leave a Comment