Zvonoteca

# Umblă vorba prin târg că o seamă dintre lucrătorii de la societatea asta care se ocupă cu înfrumuseţarea oraşului îs tare ofticaţi. Chipurile… că au apărut la ziar. Şi cică s-au ajitat rău vreo câteva zile să afle „vinovatu'”. Adicătelea, cine le-a dat în vileag „planul de lucru” când toaletau ei nişte copaci tumna la un liceu de pe unicu’ bulivar. Mai exact, unul tăia crengile, iar alţi şase se uitau la bietu’ om cum se chinuie. Amu, ce-i drept, cine nu cunoaşte „planul” echipei zice că doar unu’ lucră şi restu’ doar dau indicaţii. Ce să faci? Ceasu’ rău!

# Sălăjenii pot fenta liniștiți rovigneta, atâta timp cât în județ există doar o singură cameră fixă care să-i scaneze. Și, cum „hoțul neprins e negustor cinstit”, șoferii se sustrag mai nou și de la plata RCA, din moment ce prețurile au luat-o razna iar controale pe tema asta nu se fac veci pururi.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    pt RCA se pot folosi de sitemul de monitorizare a trficului din oras, acesta poate identifica fiecare nr de masin sai daca este platita RCA, daca are amenzi, etc

Leave a Comment