Zvonoteca

# Umblă vorba prin târg că la un renumit corhaz din Zălau, bolnavii tre’ să-şi cumpere, la greu, doctorii, ca să fie trataţi. Nu contează că-s asiguraţi, dacă ajung la corhaz muşcaţi de câne, tre’ să ştie că vin degeaba dacă nu-şi aduc şi vaccinul antirabic. Dacă ajung cu piciorele rupte, ca să le fie puse în ghips, tăt la fel îi, is puşi să-şi cumpere injecţii anticoagulare. Să nu mai luăm în calcul „amabilitatea” unora de prin corhaz, chiar şi oameni cu multă carte, care au nişte ieşiri demne de saloanele de psihiatrie.

# S-aude că vin vremuri grele prin unele enstituţii de astea, de stat. Adevăru’ e că tăte se ştiu: care cât a dat, care cât a luat, care cât a economisit, cine cu cine s-a împrietenit şi multe altele. Angajările se fac în funcţie de obligaţii şi pretenii, iar condiţiile de participare la concurs îs făcute tumna după cadidatu’ care tre să ia postu’. Anul trece, pilele rămân. Doar nu credeaţi că vine 2016 cu alte reguli.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. ioana

    Cum poti castiga bani! Exceptional! Incepe si tu imediat si GRATUIT un curs online care te invata rapid cum poti castiga bani folosind internetul! Lectiile sunt extrem de interesante si te invata GRATUIT cum poti castiga bani! Pentru a primi acest curs, trimite „INFO” la adresa de email: ioanara@yahoo.com

  2. Anonim

    doamne freest sa ajungi cu copilul la urgenta si sa fie de service dr Pop, caci fara o mica atenti nu tebaga deloc in seama. Daca nu reusesti singura sa-i bagi hartia de 50 de lei in buzunar, te ajuta ea. Iar daca bagi mai mult, te poti allege si cu o internare.

Leave a Comment