Zvonoteca

# Pe astfel de vremuri când tătă lumea vinde orice mai sunt şi oamini care cumpără. Şi nu cumpără orice, ci păr. Mai nou, îs împânzite gardurile şi zidurile din oraş cu anunţuri de genu’ “cumpăr păr, diferite lungimi”. La ce sărăcie e prin Zălau, mâine- poimâine tătă lumea a fi cheală.

# Mare minune mare! La orele de foc ale dimineţii de vineri, toate intersecţiile din Zălau au beneficiat de dirijarea traficului de către poliţişti. Acest lucru s-a simţit atât în fluidizarea circulaţiei implicit şi în lipsa evenimentelor neplăcute sau a întârzierilor deja obişnuite,cauzate de traficul pe care îl ştim, mai ales când discutăm de astfel de ore critice. Salutăm iniţiativa Poliţiei şi sperăm că nu a fost doar un experiment -reuşit dealtfel- ci se va transforma într-un obicei.

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  cred ca glumiti! diminetile de luni sunt teroare din cauza ca fac balet aia in fata la brd!!! nu ca parintii ce opresc in mijlocul strazii sa-si lase odraslele la eminescu is mai breji!

 2. Anonim

  Am observat ca si cei de la locala se implica in dirijat.

 3. Anonim

  Sper ca aude si domnul politist Naghi Marius care in loc sa intre pe asfalt sa ajute la fluidizarea traficului la intersectia de la Primarie, sta pitit langa Casa Municipala de Cultura si suspenda permise cand sunt aglomeratia si graba mai mari. Cine stie,poate are deficit la norma de amenzi.

 4. Mariase

  Acelasi politist Naghi Marius l-a luat Firea la locala, le-a dat motociclete BMW, pacat ca nu le-a dat si Creier. Oamenii astia de la locala fara studii sunt un pericol pentru cetățeni. Rusine

Leave a Comment