Zvonoteca

# Atât de deranjaţi par unii de faptul că le-a trecut vremea ca la bureţi şi nu mai sunt în prim-plan, încât abia aşteaptă să postezi ceva pe site-urile de socializare că imediat încep să-şi bage „coada”. Invidia e mare, n-ai ce-i face, iar unii dintre noi, parcă mai bine ştim să ne bucurăm de insuccesul celui de lângă noi sau de necazul lui decât de reuşita sa. Staţi liniştiţi că „nu mor caii când vor câinii”.

# Ditamai gropoiul zace de mai bine de o lună în faţa grădiniţei din Păcii, fără să-i deranjeze pe drumari. Probabil nu circulă prin zonă, altfel nu înţelegem cum nu le sare în ochi un astfel de „crater”. Nu e singurul din oraş, dar e printre cele mai mari. Nu săriţi pe lopeţi dacă până acum aţi „hibernat”, căminul mai durează o săptămână. Ce greşeală era să facem! Am vrut să vă urăm vacanţă plăcută, ca la cei mici, dar voi tot într-o vacanţă o ţineţi.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. dana

    Aveţi potenţialul necesar pentru a face ceva special, chiar extraordinar, cu viaţa voastră – ceva ce nimeni altcineva nu poate să facă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:stanciu.dana1965@yahoo.com

Leave a Comment