Zvonoteca

# Unii şoferi din oraş se cred atât de şmecheri, încât îşi permit să parcheze maşina exact în faţa terasei unde servesc cafeaua de dimineaţă, fără să le pese că blochează accesul pe trotuar. Mai greu e pentru mămicile cu copii în cărucior, care trebuie să „hămălească” la greu pentru a-şi continua drumul. Dacă le-ar pune comunitarii sau cei cu parcările câte o „surpriză” pe parbriz, cu siguranţă că nu ar mai parca a doua oară în acelaşi loc.

# Zicala „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” li se potriveşte de minune adepiştilor noştri. În timp ce pe bulevard se munceşte din greu la refacearea trotuarelor şi la aranjarea rondourilor cu flori, în cartiere, iarba-i de un metru, de nici nu-ţi vine să ieşi cu copiii în spatele blocului la joacă. Până să se apuce adepiştii de treabă, s-au apucat ţiganii să cosească pentru cai.

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. a

  pai zilele trecut v-ati legat de cei de la politia locala ca dau amenzi pentru o simpla parcare neregulamentara, in loc sa se ia la bataie cu boschetarii si rascolitorii de gunoaie. Si acuma va faceti pe voi ca niste smecheri prosti, isi lasa masina unde au ei chef? pai daca il amendeaza pe unul dintre ei, ori sariti voi in sus, ori pe langa voi mai sare in sus si tot felul de peronalitati din conducerea Zalaului – Salajului. Nu de putine ori, au luat politisti locali labe in fund pentru ca au amendat pe cine nu trebuie.

 2. Anonim

  Lasa-i la marul lor ca orice fac tot prost dau.

 3. Anonim

  Zvonarasule, vezi ca ai confundat „adepisti” cu cei de la Citadin.

 4. PIETONUL SUPĂRAT

  Unii redactori de la MAGAZIN SALAJAN şi angajaţii de la PREFECTURA din oraş se cred atât de şmecheri, încât îşi permit să parcheze maşina exact pe TROTUAR ŞI ÎN INTERSECŢIE , fără să le pese că blochează accesul PIETONILOR. Mai greu e pentru mămicile cu copii în cărucior ŞI PENSIONARII care trebuie să “hămălească” la greu pentru a-şi continua drumul. Dacă AR AVEA BUN SIMŢ ŞI CEI 7 ANI DE ACASĂ AR FI FOARTE BINE.

Leave a Comment