Zvonoteca

# Ce bine că vin sărbătorile! Că sosesc acasă meseriaşii de prin ţările europene şi mai fac ceva vânzare la terasele şi barurile de prin judeţ. Şi ca să ne dăm seama că ei vin de pe alte meleaguri, se afişează la terase îmbrăcaţi în echipamentul celor de la AS Roma şi Real Madrid şi încep să se laude cu vocea cât mai tare. Că de! Cine urlă mai tare, are cuvântul! Şi tot ca să ne dăm seama că ei vin din alte ţări, îşi parchează maşinile cu numere “străineze” nu în parcare, ca tot omul, ci hăpt în gura terasei, de nu mai poţi să treci de ele. Dacă tot vine “uichendu” ăsta prelungit, aşteptăm să sosească şi meseriaşii îmbrăcaţi în tricouri de la Chelsea şi PSG, ca să putem încropi o Ligă a Campionilor. Sau a pionilor, măcar…

# Programul de lucru e sfânt. Dar numai la privat. Ce se mai înghesuiau unii bugetari prin supermarketurile Zalăului, de frică să nu rămână fără măsline de Paște. Iar după ora prânzului, nu mai erau de găsit pe la birou. Boierie, frate!

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Dabija de care-i impute pe altii grija....

  Da mah zvonalailor!
  Programu’ de lucru-i sfant la privat…a!
  La aia de pe platoul din fata Prefecturii poate……si nici la aia!
  O fi sfant atata timp cat stai cu ochii beliti pe facebook pe banii unui patron ingaduitor si intelegatoriu ca al vostru!
  Si apai ce?
  Daca n-ati mai gasit mazline/sic! din cauza bugetarilor,puteati mere lela pe campurile unde pasc miei si iade sa culegeti niste boboroaze si cacareze de capra si oaie,ca-s bio!
  Oricum e mai sanatos decat sa mananci rahat la kila!
  Sa va mai urce nivelul fosforului ala sarac din mekle!
  Sa faceti si voi mah,din tarania voastra,o mica boierie ca a noastra!

Leave a Comment