Zvonoteca

# No, imediat se sfârșește Postul Paștelui și încep nunțile. Bucurie mare pentru cantoru’ și sfătu’ de la o biserică din centrul Zalăului. Cerșesc de la nănași mai urât ca negricioșii din fața bisericii. Nu contează dacă au sau nu bani ”părinții spirituali”. Taxa e fixă. 50 de lei pentru fiecare. Așa că fiți atenți și pregătiți portofelul.

# Covoarele au invadat drumul care duce spre piața centrală din municipiu. Mai nou, pe prima bandă sunt parcate standurile cu covoare. Poate ar trebui să deschidă un pic ochii și comunitarii. Nu câinii, polițiștii.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Khetzelush cu perul creatza....

  Asa-i cand ai sef biolog si subshaf cu nume de parau……
  Te faci ca ploua si traiest ca loboda din fiutosinteza!
  Saracii,cum sa deschida ochii,cand tre’ sa-i bieleasca pe rafturile cu beroase de la Carefour si la micii de la Kaufland?
  Lasa!
  Bine ca-s mari si tari cu amaratii care scormonesc in ghene si cu ai de-s smecheri si au portofelu,fata,obrazu si Jipanu’ gros,tac ca borcu/n kukuruz ca sa nu le dea gealatii peste vigilenta din felinare!
  Pana la urma de ce-i mai platim?

 2. m

  Toti purtatorii de sutana (reverenda) sunt „setati” doar sa ceara bani … Cer la inceput de an taxa de cult pentru simplul fapt ca ei exista . Pentru orice serviciu cer iar , alti bani . De la pomenire la liturghie , continuind cu festanie , botez , inmormantare , nunta , etc ., platesti iar . Facilitati fiscale cu nemiluita le da si statul . E jenant , dar n-au rusine . Lor sa le fie bine …

 3. Silvan

  …Prea cinstitele fetze besericesti, Nu Au Auzit k Banii sunt Okiul Dracului??? Ei traiesc cu Dracii in Buzunar?!!!!!!

Leave a Comment