Mihai Răzvan Ungureanu vine la Zalău pentru a pregăti campania electorală

Președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, ajunge joi în Zalău cu scopul de a pregăti campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai și a prezenta noua conducere a filialei sălăjene. ”Întâlnirea de joi are două teme. Prima este legată de pre-campania pentru europarlamentare, iar a doua de constituirea noului Birou Permanent Județean”, a declarat Sorin Mureșan, președintele interimar al FC Sălaj. De la ora 12, Ungureanu se va întâlni cu reprezentanții presei locale, iar mai apoi va pleca alături de simpatizanți și conducerea filialei Sălaj în piața agro-alimentară din centrului municipiului. Acolo, fostul prim ministru al României va împărți cocarde tricolore și va purta discuții cu oamenii. Actiunea face parte din campania prin care Forţa Civică vrea să-şi arate solidaritatea faţă de românii din Transnistria, Republica Moldova sau din alte zone.
Vă reamintim că organizația FC Sălaj are un nou președinte, în persoana lui Sorin Mureșan, după ce fostul președinte, Mircea Abrudan, a demisionat alături de alți membri de la conducerea partidului.

12 Thoughts to “Mihai Răzvan Ungureanu vine la Zalău pentru a pregăti campania electorală”

 1. Anonim

  l.o chemat abrudanu la pescuit ?

 2. […] Via: Mihai Răzvan Ungureanu vine la Zalău pentru a pregăti campania electorală […]

 3. Anonim

  Asta care a dat drept de export a gazului romanesc ieftin companiilor straine.Romanii au dreptul in schimb sa cumpere atat gazul propriu cat si cel rusesc la pret urias.Si ce mai vrea sa dea strainilor?Sa nu-I dam posibilitatea de a actiona impotriva cetateanului.

 4. Zălăuan

  MRU vrea să mănânce iarăşi friptură de vacă Kobe, ca pe vremuri !

 5. Alex

  decat un plagiator si un marinar si un pupincurist (ponta base crin),si chiar si piticul *** de boc,cea mai buna varianta momentan ar fi MRU ca mananca el KObe ca bea etc,macar face treaba,e tanar cu potential

 6. Zaharie

  Luati-l cu HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! pe acest individ, care a dat pe gratis ungurilor intreaga avere a lui GOJDU din Budapesta, evaluata la mai multe miliarde de euroi!

 7. nae ledra

  Zaharie , ignorantule,in octombrie 2005 , prim ministru Tariceanu , a semnat un acord cu guvernul maghiar al vremii,prin care , ambele guverne se vor implica in gospodarirea Fundatiei Gojdu . Fiind un acord controversat, in 2008 , Basecu nu a promulgat legea privind colaborarea celor doua guverne in gospodarirea acestei fundatii .Este adevarat faptul ca Ungureanu , a fost ministru de eterne ,si bine inteles a trebuit sa semneze acel acord !

  1. Zaharie

   Bine, bine, dar el ca ministru de externe nu are nici o vina? Pana una alta, probabil el a facut-o din dragoste pentru vitza sa ungureasca!

 8. Udreasa

  La ce mama ma-sii mai vine si constipatu’ asta in amaratu asta de judet?
  Ne crede mai prosti,mai manevrabili?
  Da’ ce-i aici sat fara caini sau azil de alienati mintali,camin de glumeti pe care-i cumperi cu un covrig mucegait?
  Duca-se acolo unde si-o intarcat beshinosu mutalaiele alea buzoase!
  La naiba cu el si cu ai de-i canta-n struna si in general,la naiba cu toti,ca niciunul nu-i mai breaz si mai credibil ca ailalti!
  O cloaca generalizata al carei interes este sa prospere pe voturile a milioane de amarati pentru care vreme de peste 24 de ani n-au facut NIMIC!
  Rusine ma!
  Orice culoare ati avea si de orice parte a mainilor v-ati situa!

 9. obs

  Ma tem ca dintre potentialii candidati de centru-dreapta, este cel mai capabil !

 10. Anonim

  sa-l voteze cei care au beneficiat de predarea averii GoJDU catre straini .S-al voteze si rusii pentru ca a refuzat sa le ceara TEZAURUL romanesc desigur impreuna cu marinarul .Daca in 72 de zile cat a ocupat fotoliul de prim june al ROMANIEI a consumat milioane de lei ce buget va fi necesar pentru un mandat?Ma tem ca vine degeaba in ZALAU sau crede ca santem in sat fara caini sau ne crede slabi? NU mai avem nevoie de un alt DICTATOR el este mai feroce ca base.Poate va incerca sa recupereze si datoria pe care o are GERMANIA fata de noi ce zici UNGURENE ?????????????????????????

 11. Stefan Nucaru

  M.R.Ungureanu este evreu din Iasi . Aceasta este drama Romaniei , este condusa de oameni cu nume romanesti care NU sint romani . Mereu in preajma Israelului , unde delatfel si-a „luat” marea majoritate a” diplomelor”. Judecati singuri cata incredere merita .

Leave a Comment