Zvonoteca

# Mulţumim colegilor grăieşi pentru publicitatea pe care ne-o asigură în fiecare număr al ziarului lor, folosindu-ne articolele drept sursă de inspiraţie. Frumos ar fi, totuşi, ca acolo unde copiază cu nonşalanţă, să treacă şi sursa – adică „Magazin Sălăjean”, nu de alta, dar ştim sigur că de la noi se inspiră!

# Bieţii prunci! Iaca că-s două săptămâni de când o început şcoala şi n-o sosit laptele şi cornu! Numa că pe când şi-o luat adio de la corn şi lapte tre să rabde frigu din şcoli. Stau bieţii în sălile de clasă, cu veste şi haine pe ei, că cică Uzina nu poate da căldură. Ce rost mai are Uzina asta, dacă pruncii tre să rabde frig? Mai bine s-ar pune centrale în fiecare şcoală şi n-ar mai fi nici un bai, nu s-ar mai cheltui şi investi de-a lela bani şi pruncii ar sta în căldură. Asta e aşa, ca şi cum îi este omului sete şi nu-i dă nimeni să bea apă pe motiv că temperatura nu atinge cote maxime, mai multe zile la rând.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Hotii striga hotii!

  2. bm

    E bine sa te crezi destept de mic, Zvonicca. Nu cumva surselle sunt identice si voi copiati mai repede, deoarece jurnalistica nu faceti, fiindca sunteti lenesi. Fara purtator sunteti surzi si muti. Nu aveti nicio tema proprie.

Leave a Comment