Zvonoteca

# Cartierul „Porolissum” a devenit un adevărat şantier, taman acum când a început şi anul şcolar. O perioadă foarte potrivită la care s-au gândit „drumarii” zălăuani. Bine că au hibernat toată vara, cu toate că ursul o face iarna, iar acum, pe lângă faptul că zona s-a transformat într-o adevărată carieră, dimineaţa se formează coloane de maşini de zici că nu mai ajungi niciodată la destinaţia dorită.
Oare până când vom fi nevoiţi să le înghiţim poftele şi afacerile făcute pe banii contribuabililor? Aţi umplut oraşul de semafoare, deşi nu era nici momentul şi nici cazul, sensuri aţi făcut din plin, iar după ce v-aţi dat seama că le-aţi amplasat greşit, pe unele le-aţi desfiinţat, fără să se gândească cineva că, de fapt, au fost bani aruncaţi în vânt. Cine plăteşte, oare, toate greşelile voastre? No, cum cine?! Noi, pălmaşii, normal…

# Toată stima pentru cei care au renovat Spitalul Judeţean din Zalău, însă aveam un respect şi mai mare pentru ei dacă ar fi făcut şi puţină curăţenie printre medici şi directori, totodată. Unii medici – pentru că nu-i putem băga pe toţi în aceeaşi oală – sunt vai de mama lor! Pe bune! Îţi dau un diagnostic, după ce te întoarce şi te suceşte de „n”-şpe mii de ori, iar când ajungi la Cluj, nici vorbă de aşa ceva. Acolo se face o altfel de medicină. Una profesională, pentru oameni şi cu oameni competenţi. Apoi, dragilor, la ce conducere are spitalul nostru, ne mai mirăm că mor oamenii pe capete?!

Alte articole

Leave a Comment