Zvonoteca

# Zice-se că se duce Paşca de la FC Zalău. După aproape opt ani, cu bune, cu rele, ca în orice „familie”. Sigur că, pentru orice rezultat negativ sau parcurs nefavorabil, principalul vinovat e antrenorul, însă faptul că în cei cinci ani de la promovare, conducerea a tot lălăit-o, ba că se întinereşte echipa, ba că se pune baza pe jucători cu experienţă dă dovadă de o lipsă clară de profesionalism. Oare cum ar fi arătat acum FC Zalău dacă, după primul an petrecut în Liga a III-a, s-ar fi făcut un proiect clar, pe termen mediu (ceea ce ar fi fost foarte posibil), iar acum cei din conducere să spună tare şi răspicat: „au trecut patru ani în care am format o echipă competitivă şi în sezonul viitor vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a promova”? Însă, nici vorbă de asemenea intenţii. Ne-am îmbătat cu apă rece timp de cinci ani pe banul public, iar acum, după opt ani, ne-am trezit să găsim un vinovat: antrenorul. Fiţi serioşi, domnilor! Este clar că şi el are o parte din vină, dar problema este în altă parte şi nu vrea nimeni să o spună, cel puţin deocamdată. Nicio problemă, chemaţi-l pe Ganea, poate vă mai dă o dată peste nas şi spune că sunteţi neserioşi.

# Când îi apucă pe aştia de la circulaţie, opresc maşinile cum şi unde li se năzăreşte, nu contează că blochează circulaţia în sensul giratoriu de pe pasarelă. Înţelegem perfect că fiecare trebuie să-şi facă norma lunară, dar rolul vostru este de a fluidiza circulaţia, nu a o încurca. Vă dorim, în continuare, întindere plăcută de bastoane.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Giuseppe cel Verde

  Mai zvonalailor…….
  La toate va pricepeti numa’ la scris nu!
  Acuma va apucati din nou sa dati lindicatii nepretioase astora de la circulatie ca Ceausescu!
  V-o fi oprit pe careva si nu v-au recunoscut ca a 3-4-a putere in stat si vi s-a aprins beculetul de nemultzamire!
  Asa-i mah!
  Pe voi o sa va opreasca direct in poarta acasa,daca se poate pe holul locuintei sa nu va deranjeze trotinetele in trafic!
  Cat despre intinsul bastoanelor cu mana sa stiti mai zvonalailor ca este mai profitabil decat indreptatul bananelor cu gura!
  Despre norma zilnica,lunara,trimestriala,daca este sa vorbim,prostia si tupeul daca ar fi normate ,nesimtirea si ignoranta,sigur i-ati lasa pe bietii cashketari muuuuult in urma voastra, in intrecerea nesocialista pe ramura,creanga !

Leave a Comment