Riscă închisoarea pentru 100 de euro

Un bărbat din localitatea Vădurele, comuna Năpradea, ar putea ajunge după gratii, dacă instanţa îl va găsi vinovat de trafic de influenţă. Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Tribunalului Sălaj, Gherasim Blidar a ajuns în faţa instanţei după ce i-a pretins unui cunoscut 100 de euro, lăsându-l să creadă că îi va facilita obţinerea permisului de conducere auto.

„Inculpatul a pretins şi a încasat 100 de euro de la partea vătămată, lăsându-l să creadă că are influenţă şi că va interveni pe lângă funcţionarii care îl vor examina în vederea obţinerea permisului de conducere, ca să-i determine pe aceştia să nu-şi exercite corect atribuţiile de serviciu”, ne-a declarat noul purtător de cuvânt al Tribunalului Sălaj, Claudia Tomşa.

Magistratul a mai precizat că întrucât inculpatul şi-a recunoscut vina, va beneficia de procedura simplificată de judecată, astfel că limitele pedepselor se reduc cu o treime. Pentru infracţiunea de trafic de influenţă, Codul Penal prevede o pedeapsă cuprinsă între 2 şi 10 ani de închisoare.

Alte articole

3 Thoughts to “Riscă închisoarea pentru 100 de euro”

  1. Vasile dintre bile

    …ni ma ca so gasit si prostu schiop al satului Vadurele sa faca „trafic de enfluenta”?!…no ca mare ai gradina Domnului si multi prosti in ie de so putut fi lasati „enfluentati” de dobitocu asta bangau!!!…

  2. ancora

    saracu mai are multe de patimit pana sa-si dea seama ca furtul, excrocheria,smecheria sunt pentru altii oricum nu atat de prosti

Leave a Comment