# Nesimtirea unor cetateni ai urbei noastre pare ca nu mai are limite. Un animal cu doua picioare, ca nu i-oi putea spune altfel, s-a gandit ca ar fi mai bine sa arunce o prajitura cu frisca de la etaj, intentionat pe o masina proaspat iesita de sub furtunele de la spalatorie. Ce putem spune despre faptele eroice de trantor ale unui om, care a preferat sa isi arunce resturile de la masa exact pe capota unei masini, in loc sa le arunce la gunoi. Pai… unde nu-i cap, vai de picioare, vorba aceea.

# Din ciclul sistarilor pe banda rulanta face parte si cea a apei potabile din zona Simion Barnutiu. Situatia este cu atat mai anormala cu cat nu s-a anuntat dinainte aceasta manevra a celor de la Compania de Apa. Locatarii au fost lasati cu ochii-n soare timp de jumatate de zi, doar pentru ca unora le-a venit cheful de munca dintr-o data. Pai mai fratilor, daca mai aveti vreun exces de zel taman in halul asta, macar anuntati din timp sa fim pregatiti cu oale si galeti.

# Circulatia din Zalau@ ista e din ce in ce mai groaznica. Nici macar pe trotuare nu mai esti in siguranta, daramite pe trecerea de pietoni. Mai zilele trecute, o tanara dorind sa treaca trecerea de pietoni de langa impozanta cladire din centrul orasului, era cat pe ce sa fie luata pe sus de un jeepan. Mai nou conducatorii auto claxoneaza pietonii, ca deh… nu au atata rabdare sa stea la o trecere din asta. Dar aveti grija dragi soferi, graba strica treaba de multe ori.

Leave a Comment