Zalăul şi Clujul se duelează pentru bronzul naţional

Miercuri, ora 18, Sala Sporturilor „Horia Demian”

„U” Jolidon Cluj – HC Zalău

Dacă Oltchim Râmnicu Vâlcea are asigurat locul întâi, iar HCM Baia Mare nu mai poate pierde poziţia secundă, bătălia pentru ultimul loc de pe podium se dă între trei echipe: HC Dunărea Brăila, HC Zalău şi „U” Jolidon Cluj.
Primul duel în care se poate decide echipa medaliată cu bronz la finalul sezonului este programat chiar în această după-amiază, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj. Echipa pregătită de Gheorghe Covaciu va primi vizita formaţiei conduse de Gheorghe Tadici. Clujul şi Zalăul se află la egalitate de puncte înaintea meciului de azi, iar echipa care se va impune în acest duel va avea un avantaj important în cursa pentru locul trei.
Curios este însă faptul că, deşi este considerat un derby al campionatului, nu doar al etapei, meciul dintre Cluj şi Zalău nu va fi televizat. Ciudată pare şi delegarea celor doi arbitri bucureşteni, Constantin Din şi Sorin Dinu, care nu au mai arbitrat echipa zălăuană de mai bine de două sezoane. Pentru echipa zălăuană ar fi bun şi un rezultat de egalitate, cu condiţia să câştige partida de săptămâna viitoare, de pe teren propriu, cu HC Dunărea Brăila. „După cum se poate vedea şi în clasament, echipa care va învinge va avea asigurate, în proporţie foarte mare, medaliile de bronz. Ne-am pregătit intens pentru acest meci şi sper ca fetele să fie într-o formă foarte bună la ora jocului şi să rezolve registrul tactic pe care l-am pregătit. Cu puţină şansă, cred că putem obţine un punct de la acest meci, ceea ce ne-ar da mari şanse la o clasare pe podium”, a mai afirmat Tadici.
Având în vedere că Alina Czeczi a semnat deja un precontract cu HC Dunărea Brăila, Gheorghe Tadici ne-a dezvăluit că nu va mai conta pe extrema stângă în ultimele două etape, mai ales că săptămâna viitoare, Zalăul va primi vizita Brăilei.

Leave a Comment