Zalăul pierde la 12 goluri la Braşov, iar semifinalista se decide în meciul trei

Al doilea meci dintre HC Zalău şi ASC Corona Braşov, din cadrul primei părţi a play-off-ului Ligii Naţionale, a arătat total diferit faţă de cel de la Zalău. Jucătoarele lui Tadici nu au mai avut aceeaşi evoluţie bună ca în meciul de la Zalău, au ratat din situaţii de „unu la unu”, aruncări de la şapte metri şi nu au reuşit să înscrie nici în momentul în care au jucat „şase contra trei”. Nici portarii nu au rupt gura târgului, iar Corona Braşov s-a distanţat la şase goluri, 8 – 2 după primul sfert de oră. Diferenţa a crescut la zece goluri după 25 de minute, dar zălăuancele au mai redus din handicap până la pauză, tabela arătând 15 – 10 în favoarea Braşovului după primele 30 de minute.
A doua parte a fost tot a gazdelor. Jocul Zalăului a suferit în faza de apărare, în timp ce braşovencele, care au practicat şi un joc ceva mai dur în defensivă, s-au apărat mai bine. Până la final, gazdele şi-au majorat avansul, iar scorul final a devenit 30 – 18 pentru formaţia de la poalele Tâmpei.
Scorul la general a devenit egal, 1 – 1, iar semifinalista dintre cele două formaţii se va decide joi, în meciul decisiv, programat la ora 15.

One Thought to “Zalăul pierde la 12 goluri la Braşov, iar semifinalista se decide în meciul trei”

  1. […] Al doilea meci dintre HC Zalău şi ASC Corona Braşov, din cadrul primei părţi a play-off-ului Ligii Naţionale, a arătat total diferit faţă de cel de la Zalău. Jucătoarele lui Tadici nu au mai avut aceeaşi evoluţie bună ca în meciul de la Zalău, au ratat din situaţii de “unu la unu”, aruncări de la şapte metri şi nu au reuşit să înscrie nici în momentul în care au jucat “şase contra trei”. Nici portarii nu au rupt gura târgului, iar Corona Braşov s-a distanţat la şase goluri, 8 – 2 după primul sfert de oră. Diferenţa a crescut la …read more […]

Leave a Comment