Zălăuanii speră să scape de Universitatea Cluj

Promovată în Liga a III-a în această vară, Universitatea Cluj speră să facă pasul spre al doilea eşalon fotbalistic al ţării în vara anului viitor. Preşedintele Ioan Morar este conştient că „ecuaţia” promovării va fi mult mai dificilă cu „şepcile roşii” într-o serie, afirmând că va solicita Federaţiei Române de fotbal ca cele două echipe să fie repartizate în serii diferite.

FC Zalău va avea ca obiectiv în sezonul viitor promovarea în Liga a II-a, iar conducerea clubului a anunţat că va face tot posibilul ca echipa să intre în cursa pentru promovare încă din prima etapă. Însă, intervine o problemă majoră: în sezonul viitor, principala contracandidată a Zalăului ar putea fi Universitatea Cluj, a cărui conducere a efectuat deja câteva transferuri importante în această vară. Preşedintele Ioan Morar ia în calcul şi o altă variantă, ca FC Zalău să nu fie repartizată în aceeaşi serie cu Universitatea Cluj.
„Lupta la promovare nu va fi uşoară dacă vom fi în aceeaşi serie cu Universitatea Cluj. Însă, există şi varianta de a fi repartizaţi într-o altă serie. Chiar voi solicita Federaţiei Române de Fotbal acest lucru. Ar fi păcat să fie într-o serie două echipe care vor cu adevărat să promoveze în Liga a II-a. Noi vom lupta până la capăt, chiar dacă „U” Cluj va fi una dintre candidatele la promovare în sezonul viitor”, a declarat Ioan Morar.
Deşi proiectul de finanţare nu a fost încă votat, Ioan Morar a dar asigurări că autorităţile locale vor aloca în sezonul viitor cei 1.100.000 de lei promişi în urmă cu câteva luni.

Alte articole

2 Thoughts to “Zălăuanii speră să scape de Universitatea Cluj”

  1. Anonim

    Sper din tot sufletul ca fc zalau sa promoveze in liga 2 sper sa nu fim intro serie cu u cluj multa bafta hai fc zalau

  2. Anonim

    Poate fac o serie numai cu fc zalau.Si asa sunt sanse sa termine pe doi.

Leave a Comment