Zălăuanii pot alerga până la miezul nopţii: Pista de alergare de la Stadionul Municipal va fi iluminată

Zălăuanii care doresc să facă mişcare la Stadionul Municipal vor avea posibilitatea să alerge până la miezul nopţii, nu doar până la ora 21, aşa cum a fost stabilit iniţial programul

Unul dintre proiectele despre care a vorbit în campanie noul primar al Zalăului, Ionel Ciunt, a fost construirea unui nou stadion în municipiu, dar şi reabilitatea, pe cât posibil, a celui actual. Actualul Stadion Municipal va fi folosit mai mult pentru competiţiile amicale, pentru antrenamente şi pentru zălăuanii doritori de mişcare, urmând ca în Dealul Morii să se construiască un Complex Sportiv care va cuprinde Sală Polivalentă, stadion şi un bazin pentru înot, însă nu unul olimpic.
Pentru a da posibilitatea zălăuanilor iubitori de mişcare să alerge şi după ora 21 la Stadionului Municipal, s-a decis iluminarea pistei şi prelungirea programului până la ora 24.
Anunţul a fost făcut de primarul Ionel Ciunt, în cadrul unei conferinţe de presă organizată miercuri dimineaţa.
„La solicitarea cetăţenilor, pentru că sunt mulţi zălăuani care doresc să facă mişcare la Stadionul Municipal spre finalul zilei, am decis să prelungim programul până la ora 24. Ca zălăuanii plătitori de taxe şi impozite să poată face mişcare până la miezul nopţii, am solicitat să fie iluminată zona de alergare”, a afirmat edilul zălăuan.
Documentaţia pentru acest proiect a fost depusă, urmând ca execuţia lucrărilor să înceapă după ce proiectul va fi aprobat în cadrul şedinţei de Consiliu Local din data de 15 iulie.

Alte articole

One Thought to “Zălăuanii pot alerga până la miezul nopţii: Pista de alergare de la Stadionul Municipal va fi iluminată”

  1. Anonim

    Atuncea si gazonul va fi iluminat sa poate juca fc zalau in nocturna?ar fi frumos ca echipa de fotbal da joace in nocturna

Leave a Comment