Voleibaliştii zălăuani se menţin pe poziţia secundă în Divizia A1

Două victorii din tot atâtea partide este bilanţul înregistrat de SCM Zalău în cadrul turneului organizat la finele săptămânii trecute, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Echipa antrenată de Sorin Pop şi Marius Lazăr a debutat vineri, cu o victorie importantă în faţa celor de la SCM Universitatea Craiova, de care a dispus cu 3 – 0, iar duminică a învins Clujul într-o oră şi 8 minute. Partida cu Universitatea a fost un fel de „sparring-partner” pentru zălăuani, care s-au impus la 18, la 15 şi la 20. Patru aşi a reuşit Zalăul pe parcursul partidei, în timp ce adversarii, doi aşi. Pe faza de atac, SCM-ul a punctat de 40 de ori, făcând alte 26 de puncte pe greşeala adversarului.

Sâmbătă, tot în cadrul turneului de la Zalău, SCMU Craiova a dispus tot în trei seturi de Universitatea Cluj, 25-16, 25-14 şi 25-20 fiind scorul pe seturi.

După turneul de la Zalău, formaţia de la poalele Meseşului a acumulat 34 de puncte, menţinându-se la cinci lungimi în spatele liderului, Arcada Galaţi şi la trei în faţa ocupantei locului trei, Steaua Bucureşti.

Zălăuanii vor susţine următorul meci în 27 februarie, pe terenul formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Leave a Comment