Voleibaliştii zălăuani au pierdut primul amical

CS Volei Municipal Zalău a început cu stângul seria amicalelor din această toamnă, pierzând cu un categoric 0 – 3 duelul cu Dinamo Bucureşti. A fost prima partidă din cadrul turneului de pregătire, Cupa „Universitatea”, ce are loc în aceste zile, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Actul întâi a fost cel mai echilibrat, „câinii roşii” câştigând cu 25 – 23, diferenţa fiind mai mare în celelalte două seturi. Parţialul secund s-a încheiat cu scorul de 25 – 21, iar diferenţa din ultimul act a fost de şapte puncte, 25 – 18, în favoarea dinamoviştilor.
Privat de aportul a trei jucători, unul accidentat (Gheorghiţă) şi doi convocaţi la lotul naţional (Bala şi Tebieş), antrenorul Aurel Vlaicu nu a efectuat nicio schimbare pe tot parcursul jocului.
Pentru formaţia zălăuană au evoluat: Adriano Lamb, Peter Nagy, Fabian Birău, Răzvan Mihalcea, Leonardo Dal Bosco Dall’ Agnol, Skoric Vojislav şi Adrian Feher – libero.
În cursul zilei de joi, CS Volei Municipal Zalău va susţine un nou amical, cu SCM Universitatea Craiova, de la ora 12, iar vineri, de la ora 18:30 va susţine al treilea meci de verificare, împotriva formaţiei organizatoare, Universitatea Cluj. Tot joi, de la ora 10, este programată disputa dintre Dinamo Bucureşti şi Phoenix Şimleu Silvaniei.

Alte articole

One Thought to “Voleibaliştii zălăuani au pierdut primul amical”

  1. voleibalist

    Oare de ce ne surprinde rezultatul?

Leave a Comment