Voleibaliştii de la CSS Zalău, doar locul opt la turneul final

Evoluţie modestă pentru echipa de juniori I a Clubului Sportiv Şcolar Zalău la turneul final din cadrul Campionatului Naţional de Volei, desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Târgu Mureş. Cu toate că o mare parte dintre jucători se aflau la final de juniorat, echipa pregătită de Dorian Faur s-a clasat abia pe ultima poziţie la finalul competiţiei. Zălăuanii au evoluat în Seria a II-a, alături de Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” din Craiova, de CSS LAPI Dej şi de Steaua Bucureşti. Cu o victorie în faţa echipei dejene şi cu două înfrângeri împotriva Craiovei şi a Stelei, voleibaliştii de la CSS Zalău au evoluat în grupa pentru stabilirea locurilor 5 – 8. Rareş Bălean şi compania au pierdut primul duel, cel cu CSS Buzău, scorul final fiind 3 – 2 pentru buzoieni, după ce zălăuanii au condus cu 2 – 1 la seturi.
În ultimul meci al turneului, CSS Zalău a evoluat împotriva voleibaliştilor de la CSS Bihorul Oradea, în faţa cărora a cedat cu 1 – 3, ocupând ultima poziţie la finalul turneului.
„Mi s-a păraut că nu a fost o dorinţă de joc din partea colegilor mei. Cred că trebuiau să joace mai bine, mai ales că o parte dintre ei sunt la final de juniorat şi era ultima lor şansă în care puteau să-şi arate calităţile. Am început prost turneul, am câştigat al doilea meci dar pe urmă am pierdut toate meciurile. Cred că lipsa de concentrare a fost principalul motiv care a dus la acest parcurs al nostru. Adversarii noştri au avut o dorinţă mai mare de joc”, a declarat Rareş Bălean, aflat şi el la final de juniorat.
Campioana României la juniori I a devenit şi în acest an Tomis Constanţa, iar vicecampioană, echipa din Dej, singura formaţie pe care zălăuanii au învins-o la turneul final.

One Thought to “Voleibaliştii de la CSS Zalău, doar locul opt la turneul final”

  1. dana

    Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:stanciu.dana1965@yahoo.com

Leave a Comment