Volei Municipal Zalău şi Steaua Bucureşti, „bară la bară” pentru titlul naţional

Cele două formaţii se vor duela miercuri după-amiaza, în Capitală, în a doua etapă din faza a doua a campionatului, meciul fiind programat la ora 16:45 şi transmis pe DigiSport

Volei Municipal Zalău şi Steaua Bucureşti continuă să se afle la egalitate de puncte după prima etapă din fata a doua a campionatului. Steliştii pregătiţi de Bogdan Tănase au un setaveraj mai bun, ocupând fotoliul de lider, însă, cele două formaţii nu vor mai fi la egalitate de puncte şi după runda a doua a „minicampionatului de şase”. Volei Municipal Zalău va întâlni miercuri după-amiaza, în deplasare, Steaua Bucureşti, formaţie în faţa căreia a cedat ultima dată cu scorul de 0 – 3.
„Avem încă sechele după eşecul suferit la Steaua, dar abordăm încrezători jocul şi sper să nu se repete istoria ultimului joc. Urmează meciuri la intervale scurte de timp, cu deplasări lungi, fiindcă restul echipelor sunt din Bucureşti sau din apropierea Capitalei. Sperăm să rezistăm fizic până la final şi să obţine un rezultat frumos la final”, a declarat universalul Adrian Gontariu.
„Cred că va fi un play-off foarte disputat, cel puţin în prima parte, când se vor cristaliza locurile pentru anumite echipe. Trebuie să rămânem concentraţi, pentru că orice punct pierdut contează în economia clasamentului. Se pare că noi suntem puţin dezavantajaţi din punct de vedere al distanţei deplasărilor, pentru că celelalte echipe se află în sudul ţării”, a afirmat şi libero-ul Adrian Feher.
„Mă interesează să câştigăm cât mai multe puncte în faţa Zalăului. Sper să nu pierdem meciul, fiindcă, în acest sezon nu am pierdut niciun joc pe teren propriu. Mă bucur să Steaua joacă în derby-uri, după ce în sezonul trecut evolua în a doua divizie. Nu este uşor să „lipeşti” o echipă în şapte luni. Obiectivul nostru este o clasare între primele patru echipe din campionat, dar, dacă vom putea câştiga titlul, nu ne vom da la o parte”, a precizat, de cealaltă parte, antrenorul Stelei, Bogdan Tănase.
Partida dintre Steaua Bucureşti şi Volei Municipal este programată la ora 16:45, urmând a fi transmisă pe DigiSport.
În cadrul rundei a doua au mai fost programate partidele: CSM Bucureşti – Arcada Galaţi şi Tricolorul Ploieşti – SCMU Craiova.

Leave a Comment