Volei Municipal Zalău, la un meci de Final-Four-ul Cupei României

După ce s-a impus cu 3 – 2 în turul de la Zalău, vicecampioana României speră să câştige mai clar returul de miercuri după-amiaza, cu Unirea Dej, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României

Universitatea Cluj este prima echipă calificată în Final-Four-ul Cupei României, care a câştigat la „masa verde” ambele partide cu Tomis Constanţa, după ce formaţia de la malul mării s-a retras din competiile interne şi internaţionale. Celelalte trei semifinaliste se vor decide miercuri după-amiaza.
Vicecampioana României, Volei Municipal Zalău, va evolua în deplasare, pe terenul formaţiei Unirea Dej, echipă în faţa căreia s-a impus cu scorul de 3 – 2 în manşa tur a sferturilor de finală, desfăşurată săptămâna trecută.
„Nu ne gândim decât la calificare. Mergem la Dej să jucăm mult mai bine decât am făcut-o în turul de la Zalău. Am jucat foarte relaxaţi aici, ceea ce sunt convins că nu se va întâmpla şi mâine (miercuri, n.r.). Nu cred că vom întâmpina probleme în privinţa calificării”, a precizat antrenorul Stoyan Stoev.
De cealaltă parte, chiar dacă echipa sa a făcut un joc bun la Zalău, Ovidiu Macarie consideră că Volei Municipal rămâne cu prima şansă.
„Noi am făcut un joc bun la Zalău, dar nu am câştigat nimic. Am câştigat două seturi, dar calificarea încă se joacă. Echipa din Zalău este una dintre cele mai bune din campionat şi rămâne cu prima şansă la calificare”, a declarat Macarie.
Tot în cadrul sferturi de finală, Universitatea Craiova va înfrunta pe teren propriu Arcada Galaţi, după ce gălăţenii s-au impus cu 3 – 1 în tur, iar Ştiinţa Explorări Baia Mare va primi vizita formaţiei Dinamo Bucureşti, în faţa căreia s-a impus şi în tur cu 3 – 1.

Leave a Comment