Volei Municipal Zalău joacă ultima „carte” pentru calificarea în semifinale

Duminică, ora 18, Sala Sporturilor din Zalău

Volei Municipal Zalău – Ştiinţa Explorări Baia Mare

Formaţia pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae a obţinut miercuri după-amiază, în deplasare, o victorie în trei seturi în faţa celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare. Venită după două înfrângeri în faţa maramureşenilor, ambe cu scorul de 1 – 3, Volei Municipal Zalău a avut o comportare mult schimbată în bine în partida de miercuri, care îi permite să continue lupta pentru calificarea în semifinalele campionatului.
„Când tratezi meciul cu seriozitate şi cu determinare, rezultatele nu pot fi decât pozitive. În primul set, am făcut mai multe greşeli, iar în următoarele două, am eliminat din ele. A fost un joc eficient din partea jucătorilor şi sper ca aceştia să aibă aceeaşi atitudine şi în partida de duminică”, a declarat antrenorul Aurel Vlaicu.
De cealaltă parte, tehnicianul băimărenilor, Marius Botea, a precizat că se aştepta la o astfel de replică din partea echipei zălăuane, chiar dacă Ştiinţa a câştigat în acest an două meciuri la Zalău. „Am evoluat destul de crispaţi în meciul de miercuri. Am întâlnit o echipă care s-a mobilizat foarte bine, pentru că-şi juca ultima şansă. Era clar că după victoria pe care am obţinut-o la Zalău urma un meci foarte greu la Baia Mare. În acest moment, mai avem o şansă şi vom încerca să o fructificăm. Consider, însă, că presiunea este pe adversarii noştri”.
După victoria de miercuri, Zalăul a egalat situaţia la partide, iar meciul decisiv, care va stabili echipa calificată în semifinale, este programat duminică, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.

Leave a Comment