Volei Municipal Zalău deschide „balul” şi pe teren propriu

Vineri, ora 20:30, Sala Sporturilor din Zalău
Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi

Volei Municipal Zalău va susţine în vineri seara primul meci oficial pe teren propriu din actulalul sezon al Diviziei A1, urmând să primească vizita formaţiei Arcada Galaţi. Echipa pregătită de bulgarul Stoyan Stoev şi zălăuanul Bogdan Nicolae a trecut la pas în prima rundă de Steaua Bucureşti, chiar pe terenul acesteia, câştigând cu scorul de 3 – 0. Al doilea set a fost mai disputat, dar zălăuanii şi-au revenit pe final, întorcând rezultatul în favoarea lor. Cu moralul ridicat după debutul favorabil, Volei Municipal nu se gândeşte decât la victorie în partida pe care o va susţine vineri seara. „Pentru partida următoare ne vom pregăti cât mai bine şi vom încerca să câştigăm şi primul meci de pe teren propriu. Jucăm pentru fiecare meci în parte, iar situaţia clasamentului ne interesează mai puţin. Important este să avem evoluţii bune în toate partidele şi să obţinem ceea ce ne dorim”, a declarat bulgarul Stoev la scurt timp după meciul de la Bucureşti.
Adversara Zalăului vine după un eşec înregistrat în prima etapă, pe terenul celor de la CSM Bucureşti, în faţa cărora au pierdut cu scorul de 0 – 3. Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi este programată la ora 20:30, în Sala Sporturilor din Zalău.
Tot în cadrul rundei a doua mai sunt programate întâlnirile: Tomis Constanţa – Phoenix Şimleu Silvaniei, CS Banatul Caransebeş – CSM Bucureşti, VCM LPS Piatra Neamţ – Ştiinţa Explorări Baia Mare, CSM Unirea Dej – Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti – SCMU Craiova.

Leave a Comment