În Sălaj: Şomeri mulţi, joburi puţine

Angajatorii sălăjeni pun la dispoziţia persoanelor interesate 152 de locuri de muncă. Oferta este valabilă în perioada 17-24 octombrie în mai multe domenii de activitate: industria confecţiilor, industria alimentară, industria lemnului, producţie şi prestări servicii şi comerţ.

Persoanele cu studii medii, cu sau fără calificare în anumite domenii de activitate, au cele mai mari şanse de a se angaja. Din cele peste 150 de slujbe vacante, marea majoritate se adresează celor cu studii medii în meserii de: confecţioner asamblor articole textile, muncitor necalificat, cusător piese din pile şi înlocuitor, şofer autoturism camionetă, tâmplar universal, vânzător, gestionar depozit, ospătar, barman, ajutor bucătar, instalator apă canal, electrician auto, manipulant mărfuri, agent comercial, strungar universal, operator la maşini cu comandă numerică şi frezor universal. De asemenea, pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile trei posturi de consilier economic (două) şi manager de proiect (un loc). Oferta de muncă este valabilă în municipiul Zalău şi în localităţile: Crişeni, Şimleu Silvaniei, Panic, Bobota,Jibou şi Ciocmani. Pentru mai multe informaţii persoanele interesate se pot adresa la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.

Având în vedere numărul locurilor de muncă vacante oferite de angajatorii sălăjeni -152 şi numărul oficial al şomerilor înregistraţi în evidenţele AJOFM Sălaj – 5.525 de persoane, concurenţa din piaţa muncii sălăjene este acerbă: un loc de muncă pentru 36 de şomeri.

Alte articole

Leave a Comment