Volei Municipal Zalău a câştigat Cupa „Explorări”

În ciuda faptului că s-a aflat abia la al doilea turneu de pregătire din această toamnă, CS Volei Municipal Zalău a avut o prestaţie bună la Baia Mare, unde a reuşit să câştige toate cele trei partide susţinute în cadrul Cupei „Explorări”.

Jucătorii pregătiţi de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae s-au impus cu 3 – 1, în primul meci, susţinut în faţa echipei Unirea Dej.
După două seturi pe care zălăuanii şi le-au adjudecat fără nicio emoţie, 25 – 15 şi 25 – 17, dejenii lui Victor Lazăr au câştigat parţialul trei în prelungiri, 29 – 27. Ultimul act a durat chiar mai mult, medaliata cu bronz din sezonul trecut impunându-se cu 31 – 29.
Celălalt meci al primei zile, dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Gorter Kecskement, s-a încheiat cu scorul de 3 – 0 în favoarea maramureşenilor.
Duelul cu formaţia maghiară a fost unul fără emoţii pentru Volei Municipal Zalău, care s-a impus după numai trei seturi: 25 – 15, 25 – 21, 25 – 18. Dejul s-a impus în celălalt meci al zilei, cu scorul de 3 – 1, în faţa formaţiei organizatoare.
Volei Municipal Zalău nu a putut fi oprită nici de echipa gazdă, în ultimul meci al Cupei Explorări, câştigând cu 3 – 0 partida cu Ştiinţa Baia Mare.
Actul de debut a fost câştigat cu scorul de 25 – 22 de zălăuani, iar în setul doi, diferenţa a fost de şase puncte, 25 – 19. Jucătorii pregătiţi de Marius Botea şi Sorin Pop au dat semne de revenire în ultimul parţial, dar victoria le-a revenit tot zălăuanilor, care s-au impus cu 26 – 24.
Unirea Dej s-a impus, şi ea, în ultima zi, cu scorul de 3 – 0, în faţa ungurilor de la Gorter Kecskemet.
Clasament final: 1. CSVM Zalău – 9p; 2. Unirea Dej – 6p; 3. Ştiinţa Explorări Baia Mare – 3p; 4. Gorter Keckemet – 0p.

Leave a Comment