Volei Municipal va întâlni Galatasaray Istanbul în Cupa CEV

Chiar dacă a avut posibilitatea să evolueze în Liga Campioanilor, vicecampioana Volei Municipal Zalău a ales să joace în cele din urmă în Cupa CEV, a doua competiţie europeană ca valoare. Bugetul echipei nu permitea evoluţia echipei în cea mai cea mai importantă competiţie intercluburi, iar la un moment dat, conducerea s-a gândit chiar la Cupa Challenge, a treia competiţie europeană ca valoare. „Decât să facem act de prezenţă în Liga Campionilor, mai bine mergem într-o competiţie unde ne permitem să jucăm de la egal la egal cu adversarele noastre. Foarte probabil, ne vom înscrie în Cupa Challenge”, avea să declare preşedintele Radu Nistorescu, la scurt timp după încheierea sezonului 2014 – 2015 al Diviziei A1.
Între timp, clubul zălăuan a primit undă verde şi pentru Cupa CEV, iar oficialii au completat un formular de înscriere şi pentru această competiţie.
Din păcate, tragerea la sorţi al primului tur din Cupa CEV, desfăşurată vineri, nu a fost tocmai cu noroc pentru vicecampioana României, Volei Municipal Zalău urmând să evolueze împotriva unei echipe de top din voleiul european, Galatasaray Istanbul.
În cazul în care va fi eliminată încă din primul tur, formaţia de la poalele Meseşului va avea şansa de a juca în turul doi al Cupei Challenge.

One Thought to “Volei Municipal va întâlni Galatasaray Istanbul în Cupa CEV”

  1. camelia

    Oamenii cu o viziune optimistă tind să fie cei care îşi modifică în mod activ viitorul, construindu-l şi creându-l. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: cameliajuglan@gmail.com

Leave a Comment