Volei Municipal şi-a definitivat lotul pentru sezonul viitor

Ultima achiziţie a vicecampioanei României este trăgătorul secund, Karel Lintz, originar din Cehia

Conducerea Volei Municipal Zalău a definitivat lotul pentru sezonul viitor, după ce preşedintele Vasile Coţa a ajuns la finalul săptămânii trecute la un acord cu cehul Karel Lintz, voleibalist ce evoluează pe postul de trăgător secund. În vârstă de 30 de ani şi cu o talie de 2 metri, Lintz a evoluat ultima dată în Franţa, la Montpellier Volley, însă, în carieră a mai activat la formaţia cehă, Kladno Volleyball, la clubul francez, Nantes, în Rusia, la Enisey Krasnoyarsk şi la Rennes Volley, o altă echipă franceză.
Karel Lintz este a şasea achiziţie făcută de vicecampioana României în această vară, după coordonatorul belgian Matthias Valkiers, centrul ucrainean Mykola Rudnytskyi, Vlad Cuciureanu, Paul Şomoi şi universalul zălăuan, Adrian Gontariu.
Voleibalistul ceh a ajuns duminică la Zalău, iar de luni a început pregătirile sub comanda antrenorilor Marian Constantin şi Bogdan Nicolae. În lotul formaţiei zălăuane se mai regăsesc Leonardo Dal Bosco, Vlad Cuciureanu, Filip Constantin, Paul Şomoi, Mihai Tarţa, Rareş Bălean, Cornel Miron şi Adrian Gontariu, însă acesta din urmă se află în continuare într-o perioadă de recuperare. Din lot lipsesc Răzvan Mihalcea, Adrian Feher, Mykola Rundnyskyi şi Mathias Valkiers, toţi patru aflându-se în aceste zile în pregătire la loturile naţionale din ţările de origine.
„Antrenamentele decurg bine, chiar dacă suntem într-o formulă restrânsă. Ne axăm mai mult pe partea fizică, dar efectuăm şi pregătire tehnică. Antrenamentele de dimineaţă sunt bazate pe pregătire tehnică, iar cele de după-amiaza, sunt fizice”, a precizat antreenorul secund, Bogdan Nicolae.
Lotul echipei Volei Municipal Zalău pentru ediţia 2016 – 2017 a Diviziei A1: coordonatori – Matthias Valkiers, Filip Constantin; centrii – Răzvan Mihalcea, Mykola Rudnytskyi, Vlad Cuciureanu, Paul Şomoi; trăgători secunzi – Karel Lintz, Leonardo Dal Bosco, Rareş Bălean, Cornel Miron; universali – Adrian Gontariu, Mihai Tarţa; libero – Adrian Feher.

One Thought to “Volei Municipal şi-a definitivat lotul pentru sezonul viitor”

  1. Anonim

    BUNA TREABA. ACUM ASTEPTAM O STIRE CU INFORMATIA CA A FOST PUS PE LIBER MARCEL TARLE SI DE CE NU CE SALARIU ARE NOUL PRESEDINTE. HAI CA SE POATE, DOAR SUNTETI ACOLO CONECTAT LA SURSA.
    ASTEPTAM SI STIRI IN CARE SA SE SCRIE SI NEGATIV LA CEEA CE SE INTAMPLA LA ECHIPA DE VOLEI. IN FAPT, STIRILE NEGATIVE SUNT ASTEPTATE LA SALAJEANUL.
    DOAMNE AJUTA SA FIE BINE IN SPORTUL SALAJEAN SI SA AJUTE DUMNEZEU SA FIE APROBATA LEGEA PRIN CARE NU MAI ESTE PERMISA ACHITAREA SALARIILOR DIN BANUL PUBLIC.

Leave a Comment