Internet gratuit în autobuzele Transurbis

Zalăuanii care circulă cu mijloacele de transport în comun vor putea naviga gratuit pe internet în timpul călătoriei.

Potrivit reprezentanților Primăriei Zalău, în aproximativ două săptămâni, 20 de autobuze al Transurbis SA vor fi dotate cu routere wireless. “Accesul gratuit la internet va fi inclusiv în autobuzele cu care se va asigura, din 12 septembrie, transportul special pentru elevi, pe cele două trasee (Brădet-sens giratoriu Mol-Brădet şi Brădet-Şcoala nr. 8-Brădet – n.red.). Elevii vor circula, conform Legii Educației Naționale, cu o subvenție de 50 la sută din costul biletului. Autobuzele vor avea plăcuțe speciale Transport Elevi”, se arată într-un comunicat de presă al municipalităţii.

Sursa citată a mai precizat că societatea Transurbis a amplasat încă un automat de bilete, în zona industrială, lângă stația Michelin. Acesta este cel de-al patrulea automat existent în Zalău, după cele din staţiile de autobuz de lângă Pompieri, Casa de Modă și din zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, lângă Farmacia Dona.

2 Thoughts to “Internet gratuit în autobuzele Transurbis”

  1. Sa se monteze, in autobuze, si cate un bar unde elevii sa se poata delecta si sa socializeze.

  2. Alfaman

    Cei(fffff multi) indobitociti de fcbk sau de alte retele sociale care nu mai au mega sau giga pe tel. se vor plimba cu autobuzul ca sa dea sau sa primeasca un like la vreo poza.

Leave a Comment