Volei Club Zalău transferă de la vicecampioana României

Noua echipă de volei din municipiu, Volei Club Zalău, a terminat pe locul şapte prima parte a sezonului, înregistrănd doar două victorii şi şase înfrângeri în opt partide disputate. Problemele de lot nu au ocolit formaţia condusă de Gabriel Terheş, care a rămas fără Adrian Pantea şi Ionuţ Blaj, ambii fiind indisponibili până la finalul sezonului. Pentru a completa golul lăsat după accidentarea celor doi, au fost aduşi la echipă Andrei Păun, campion naţional cu echipa Elcond Zalău şi fostul antrenor-jucător al echipei Phoenix Şimleu Silvaniei, Ovidiu Teuşan.
În pauza de iarnă, Volei Club Zalău a reuşit să mai achiziţioneze un jucător, tocmai de la Volei Municipal Zalău. Rămas în lotul vicecampioanei şi după terminarea junioratului, Claudiu Iov a fost transferat în această iarnă la formaţia din Divizia A2 Vest.
„Am ajuns cu Claudiu Iov un acord de transfer valabil pentru o perioadă de doi ani. Va evolua la echipa noastră până la finalul sezonului, iar de la vară vom vedea ce va fi. Este un voleibalist de care avem nevoie şi care sunt convins că ne va ajuta în partea a doua campionatului”, a declarat preşedintele clubului, Gabriel Terheş.
Primul meci oficial din 2016 pentru Volei Club Zalău este programat marţi, 19 ianuarie, începând cu ora 15, în Sala Sporturilor din Zalău, împotriva echipei CSS 2 Baia Mare.

Alte articole

One Thought to “Volei Club Zalău transferă de la vicecampioana României”

 1. gheorghe

  Ne dezvoltam si te asteptam !
  Ai incredere in fortele proprii, esti organizat si ai abilitati foarte bune de comunicare?
  Iti doresti sa lucrezi alaturi de profesionisti si sa progresezi in cariera?
  Doresti bonusuri consistente in functie de rezultate;
  O atmosfera foarte placuta, un mediu perfect pentru dezvoltare;
  Nu este necesara experienta;
  Detalii la adresa : gheorghe_fm@yahoo.ro

Leave a Comment