Volei Club Zalău a obţinut a doua victorie a sezonului

După ce s-a impus în etapa trecută cu scorul de 3 – 2 pe terenul formaţiei CSS LAPI Dej, revenind de la 0 – 2, formaţia condusă de Gabriel Terheş s-a impus sâmbătă pe teren propriu cu scorul de 3 – 0 în faţa echipei CSU Braşov. Oaspeţii nu obţinuseră nicio victorie până la duelul de sâmbătă, însă şi-au dorit foarte mult să „spargă gheaţa” chiar pe terenul formaţiei zălăuane, mai ales că în sezonul trecut au cedat greu, cu 2 – 3 în Sala Sporturilor, iar în returul de la Braşov s-au impus cu 3 – 0.
Lotul formaţiei zălăuane a suferit, însă, în această vară o serie de modificări, iar preşedintele Gabriel Terheş a afirmat că locul ocupat la finalul actualei ediţii trebuie să fie mai bun decât în campionatul trecut.
„La fel ca anul trecut, când am debutat în Divizia A2, ne propunem să promovăm cât mai mulţi copii de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, cu care am şi încheiat un contract de colaborare. Dorim ca tinerii de la CSS Zalău să nu mai plece la centrele din ţară şi să-i promovăm la echipa de seniori din Divizia A2. Ar fi ideal ca peste câţiva ani, Volei Municipal să nu mai fie nevoită să transfere jucători din alte părţi şi să-i poată folosi pe cei autohtoni. În acest sens, vrem să dăm şi noi o mână de ajutorul prin promovarea lor la Volei Club Zalău”, a afirmat Gabriel Terheş.
Cel mai disputat set al partidei de vineri a fost al treilea, pe care zălăuanii l-au câştigat la limită, 25 – 23. Parţialul de debut s-a încheiat cu scorul de 25 – 22, iar în actula secund, zălăuanii s-au impus cu 25 – 19.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, penultima a turului, Volei Club Zalău va evolua pe terenul echipei ProVolei Arad, formaţie antrenată de sălăjeanul Marius Mascovits.
Volei Club Zalău: Marius Ilieş, Mihai Bujor, Ionuţ Silaghi, Claudiu Iov, Cristian Zaha, Ovidiu Teuşan, Andrei Păun, Flaviu Bălean, Tudor Lazăr, Gabriel Terheş, Adrian Gogotă şi Ciprian Buta – libero . Antrenor: Ovidiu Teuşan

Alte articole

One Thought to “Volei Club Zalău a obţinut a doua victorie a sezonului”

  1. Anonim

    Daca ai inceput o colaborare cu CSS cand ai fost ultima data la un meci sa-i vezi?Sau selectia se face pe baza de recomandarea parintelui?.Astea sunt abureli de 2 bani.Pun pariu ca gasesti 2,3 baieti la juniori sau cadeti mai buni decat noua achizitie din Simleu.De aia pleaca tinerii la alte centre.Mult succes

Leave a Comment