Volei Club Zalău a început cu dreptul faza a doua a campionatului

Situată pe locul cinci la finalul primei părţi a campionatului, Volei Club Zalău a susţinut miercuri primul meci din play-off-ul Diviziei A2 Vest, întâlnind pe teren propriu echipa Centrului Naţional de Excelenţă din Dej, formaţie situată pe poziţia a patra la finalul returului. Iniţial, partida era programată să se desfăşoare la Dej, însă, cum Sala Sporturilor din Dej este ocupată în această săptămână, meciul s-a disputat la Zalău. Voleibaliştii conduşi de Gabriel Terheş şi Ovidiu Teuşan au reuşit să se impună cu scorul de 3 – 0, însă toate cele trei seturi au fost disputate.
Actul de debut s-a încheiat cu scorul de 25 – 21, iar câştigătoarea parţialului secund s-a decis în prelungiri, scorul fiind 27 – 25. Şi setul trei a fost la fel de disputat, diferenţa din final fiind de trei puncte în favoarea zălăuanilor, 25 – 22.
Prima fază a play-off-ului se joacă după sistemul „cel mai bun din trei”, astfel că voleibaliştii zălăuani mai au nevoie de o victorie pentru a se califica în faza a doua, acolo unde vor evolua cele mai bune patru echipe din Seria Vest.
A doua partidă dintre cele două formaţii este programată în 4 martie, luându-se în calcul varianta ca şi al doilea meci să se desfăşoare tot la Zalău.
Volei Club Zalău: Marius Ilieş, Cristian Zaha, Claudiu Iov, Ovidiu Teuşan, Mihai Bujor, Flaviu Bălean şi Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Adrian Pantea, Adrian Gogotă şi Tudor Lazăr. Antrenori: Ovidiu Teuşan şi Gabriel Terheş.

Leave a Comment