Furt de cărbuni în Şărmăşag, depistat de Jandarmi

Pe timpul executării unor misiuni specifice desfăşurate în cursul zilei de miercuri, un echipaj al jandarmeriei Sălaj a surprins doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau cărbuni din mina de suprafaţă Şărmăşag.

În urma verificărilor au fost identificaţi V.J. de 29 ani şi R.H. de 23 ani, ambii din localitate. Până în momentul depistării, făptuitorii au reuşit să umple 11 saci cu cărbuni ce urmau să fie transportaţi cu ajutorul unei căruţe spre gospodăria făptuitorilor. Prejudiciul în cauză, în valoare de 168 lei, aferent cantităţii sustrase de 420 kg cărbuni, a fost recuperat în totalitate şi restituit administratorului minei.

Pe numele făptuitorilor s-au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea continuării cercetărilor.

3 Thoughts to “Furt de cărbuni în Şărmăşag, depistat de Jandarmi”

  1. mda

    Trebuia sa fure sa se integreze în legea 13 nu de 100 de lei sa facă puscarie

  2. eu

    Pai cu ce drec sa se mai incalzeasca oamenii,daca imbecilii de parlamentari vand lemnul la altii,si noi nu avem nici sa trecem iarna.pt a supravietui…o sa ajungem sa furam toti.

  3. zs

    foarte bine au facut,legal nu se poate cumpara combustibil de foc in aceasta tara

Leave a Comment