Volei Club Zalău 2015 a ratat promovarea în Divizia A1

Volei Club Zalău 2015 va fi nevoită să mai joace, cel puţin un sezon, în Divizia A2 Vest, după ce, la finalul săptămânii trecute, a ratat şansa de a promova pe prima scenă a voleiului românesc, în urma unui turneu organizat chiar în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Alături de formaţia zălăuană, au mai fost prezente Academia Tomis Constanţa, CSM Suceava şi CSM Oţelul Roşu.

Considerată favorita turneului, Academia Tomis Constanţa a promovat în Divizia A1 de pe primul loc, chiar dacă a pierdut cu 2 – 3 duelul cu echipa din Suceava. Zalăul a cedat cu 0 – 3 în faţa formaţiei de la malul mării, iar în faţa sucevenilor s-a impus în cinci seturi, 3 – 2. CSM Oţelul Roşu a fost un fel de „sparring-partner” pentru celelalte trei echipe, pierzând cu 0 – 3 toate partidele.

Chiar dacă a învins echipa din Suceava, Volei Club Zalău a terminat turneul pe locul trei, în spatele sucevenilor, aceştia având avantajul victoriei în cinci seturi cu Academia Tomis Constanţa.

Echipa zălăuană a participat pentru a treia oară la un turneu de promovare în Divizia A1, în acest an obţinând cel mai bun rezultat – locul trei în Divizia A2.

Volei Club Zalău 2015 i-a avut în componenţă pe: Ovidiu Teuşan, Marius Ciortea, Sorin Vişovan, Cristian Zaha, Daniel Bode, David Domokoş, Răzvan Sabău, Vlad Vasian, Paul Gudea, Patrik Verdeş, Marius Nemeş, Ionuţ Şutic, Pauş Jurge şi Ciprian Buta.

Leave a Comment