Viitorul Zalău, un egal şi două înfrângeri la turneul de la Cluj

Grupa de copii născuţi în 2001 de la Viitorul Zalău a participat sâmbătă la un turneu de verificare organizat de Clubul Sportiv Viitorul Cluj, fiind pentru prima dată când echipa pregătită de Laurean Flonta se duelează în sistem de „11 la 11”.

La această categorie au participat opt echipe împărţite în două grupe, zălăuanii fiind repartizaţi într-o grupă cu Viitorul Cluj, Viitorul Constanţa şi CS Reghin.
Având doar trei copii născuţi în 2001, ceilalţi fiind mai mici cu un an, chiar doi, Viitorul Zalău a pierdut cu 0 – 2 meciul cu echipa din Reghin şi cu 0 – 6 duelul cu formaţia din Constanţa. Jucătorii pregătiţi de Laurean Flonta au terminat la egalitate, 1 – 1 ultimul meci din faza grupelor, cu Viitorul Constanţa, pentru zălăuani marcând Vasile Horoi.
În fazele superioare ale competiţiei, juniorii zălăuani au jucat cu United Cluj, pentru stabilirea locurilor 7 – 8, partidă câştigată de Viitorul Zalău cu scorul de 1 – 0, prin reuşita lui Antonio Ilieş.
Viitorul Zalău: Alexandru Ştefan, Mihai Turian, Andrei Vaida, Mihai Ardelean, Ionuţ Şandor, Răzvan Martin, Alexandru Jula, Rareş Filip, Chris Barbul, Dacian Iacob, Raul Dîrjan, Vasile Horoi, Antonio Ilieş şi Eduard Şvab. Antrenor: Laurean Flonta

Leave a Comment