Viitorul Zalău se pregăteşte de a XI-a ediţie a cupei care-i poartă numele

Ediţia a XI-a a Cupei Viitorul este programată în perioada 17 – 21 august şi va fi organizată la şase categorii de vârstă

Clubul Sportiv Viitorul Zalău îşi va relua luni antrenamentele în vederea pregătirii celei de-a XI-a ediţii a cupei care-i poartă numele. Cupa Viitorul va avea loc în acest an în perioada 17 – 20 august şi va fi organizată la şase categorii de vârstă, urmând să participe copii cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani. Evenimentul a devenit o tradiţie şi, totodată o sărbătoare fotbalistică pentru judeţul Sălaj, dar mai ales pentru municipiul Zalău. De-a lungul anilor, la Cupa Viitorul au fost invitate persoane cu renume în fotbalul românesc. Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Ioan Andone, Eugen Trică, Cristi Dulca, Gheorghe Mulţescu şi Ioan Ovidiu Sabău sunt o parte dintre invitaţii speciali pe care Clubul Viitorul i-a avut în anii anteriori.
Reprezentantul clubului, Daniel Sabou, ne-a informat că evenimentul va debuta şi în acest an cu un meci de deschidere în care vor evolua, pe de-o parte, prieteni şi oameni cu care acesta colaborează, iar de cealaltă parte, prieteni şi invitaţi ai deputatului Lucian Bode, dată fiind relaţia strânsă de prietenie pe care acesta o are cu managerul clubului Viitorul.
Va fi pentru prima dată când Cupa Viitorul va fi organizată la şase categorii de vârstă: 2002, 2004, 2005, 2006, 2007 şi 2008.
La ediţia de anul trecut au fost înscrise 48 de echipe, disputându-se 148 de meciuri pe parcursul celor trei zile cât a durat competiţia.
O parte dintre cluburile invitate la ediţia din acest an au confirmat deja prezenţa, iar până la data 1 august se aşteaptă confirmarea celorlalte echipe.
Competiţia se va desfăşura şi în acest an pe trei stadioane: Stadionul Municipal, Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean şi Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Leave a Comment